REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polotovary

Borůvky jako polotovar

Borůvky zalité převařenou vodou, sterilované, vhodné jako polotovar například do borůvkových koláčů, borůvkových knedlíků …

Citrony naložené v zázvorovém medu

Med s nastrouhaným zázvorem a plátky čerstvého citronu. V zimním období krásně zahřeje v horkém čaji a posílí imunitu.

Pečený čaj zamrazený

Různé druhy vyzrálého ovoce pečené v troubě s hřebíčkem, skořicí a třtinovým cukrem. Poté zamrazené v tvořítkách na led nebo miskách.

Švestková klavela II.

Klavela je originální pochoutka zhotovená z rozvařených švestek, cukru a aromatických přísad. Jíme ji jen tak, nebo používáme jako polotovar vhodný na lívance, palačinky či do buchet.

Švestková klevela

Rozvařené ovoce, tedy v tomto případě švestky, zahuštěné cukrem. Vhodné na lívance, palačinky, do buchet nebo jen tak na lžičku na mlsání.

Švestková klevela II.

Chutný polotovar vhodný do buchet, na palačinky nebo jako pomazánka na chleba.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy