REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ovoce ve vlastní šťávě

Borůvky ve vlastní šťávě

Sterilované borůvky spolu s cukrem ve vlastní šťávě.

Broskve ve vlastní šťávě

Spařené oloupané broskve, prosypané cukrem, podlité horkou vodou, sterilované.

Hrušky ve vlastní šťávě

Sterilované hrušky vhodné k přípravě závinů a koláčů.

Jahody ve vlastní šťávě

Mírně rozmačkané jahody, naplněné do sklenic, sterilované bez konzervantů.

Maliny ve vlastní šťávě

Maliny zasypané cukrem, sterilované.

Ostružiny „Přírodně“

Ostružiny prosypávané cukrem a sterilované.

Švestky ve vlastní šťávě

Sterilování ovoce.

Višně ve vlastní šťávě s cukrem

Vypeckované višně naložené do cukru a šťávy z višní, sterilované.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy