REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

kompoty, zavařeniny

Angreštovo-rybízový kompot

Zavařovaný angrešt s červeným rybízem.

Angreštový kompot

Sterilovaný angrešt v nálevu z vody a cukru, bez chemických konzervantů.

Angreštový kompot II.

Kompot z tvrdších plodů angreštu zavařených v cukrovém roztoku.

Babiččin jablečný kompot se skořicí

Doma vyrobený kompot z oloupaných rozčtvrcených jablek, cukru, vody a citronové kůry, který voní po skořici a hřebíčku.

Borůvkový kompot

Sterilované borůvky v nálevu z cukru a vody zavařené bez chemických konzervantů.

Broskvový kompot

Zavařené broskve v cukrovém nálevu bez chemických konzervantů.

Broskvový kompot II.

Spařené oloupané broskve, zalité horkým cukrovým nálevem, sterilované.

Broskvový kompot III.

Zavařené broskve v cukerném nálevu.

Brusinkový kompot

Podušené brusinky, povařené v cukru, sterilované.

Brusinkový kompot II.

Podušené brusinky povařené v cukru se skořicí a hřebíčkem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy