REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

kompoty, jinak naložené ovoce


Angreštovo-rybízový kompot

Zavařovaný angrešt s červeným rybízem.

Angreštový kompot

Sterilovaný angrešt v nálevu z vody a cukru, bez chemických konzervantů.

Angreštový kompot II.

Kompot z tvrdších plodů angreštu zavařených v cukrovém roztoku.

Babiččin jablečný kompot se skořicí

Doma vyrobený kompot z oloupaných rozčtvrcených jablek, cukru, vody a citronové kůry, který voní po skořici a hřebíčku.

Borůvkový (malinový …) kompot

Ovocný kompot vhodný pro diabetiky.

Borůvkový kompot

Sterilované borůvky v nálevu z cukru a vody zavařené bez chemických konzervantů.

Borůvky jako polotovar

Borůvky zalité převařenou vodou, sterilované, vhodné jako polotovar například do borůvkových koláčů, borůvkových knedlíků …

Borůvky v cukru

Sterilované borůvky v cukrovém roztoku.

Borůvky v cukru (pasírované)

Borůvky rozvařené s malým množstvím vody, propasírované přes sítko, dále povařené s cukrem a nakonec sterilované.

Borůvky ve vlastní šťávě

Sterilované borůvky spolu s cukrem ve vlastní šťávě.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy