REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

sladké rosoly

Angreštový rosol

Angreštová šťáva zredukovaná na objemu, povařená s cukrem.

Borůvkové želé II.

Želé připravené s rozvařených borůvek, dochucené cukrem a citronovou šťávou.

Jablečný rosol

Rosol z povařených jablek, ochucený cukrem, bílým vínem a skořicí.

Jablkový rosol

Sladký rosol vhodný jako příloha k pečeným, uzeným či dušeným masům, k sýrům …

Jahodový rosol

Z ovocné šťávy připravený sladký výrobek.

Kořeněný jablečný rosol

Povařený rosol připravený z jablečné šťávy, koření, cukru, octa, sušených paprikových vloček a hroznového vína.

Rybízové želé

Želé z povařeného červeného rybízu s přidáním želírovacího a vanilkového cukru, kyseliny citronové.

Želé z černého rybízu

Želé připravené z povařeného černého rybízu, ochucené cukrem, citronovou šťávou, likérem a skořicí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy