REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

povidla, protlaky

Angreštová rozvárka

Vyzrálý angrešt, rozvařený spolu s cukrem, sterilovaný.

Borůvková povidla

Rozvařené borůvky, mírně přislazené, skladované v zavařovacích sklenicích s uzávěrem nebo převázané dvojitým celofánem.

Broskvová povidla

Rozvařené broskve, prolisované přes síto, povařené do zhoustnutí.

Cuketová povidla

Cuketa povařená s citrónem, medem a cukrem.

Čokoláda ze švestek

Domácí sladká pomazánka na způsob Nutelly.

Falešná Nutella

Recept na domácí „Nutellu“ od Veroniky Sýkorové.

Hrušková povidla

Zavařená povidla z hrušek, cukru, kyseliny citronové a koření.

Hrušková povidla II.

Povidla z hrušek vhodná jako polotovar pro přípravu sladkých moučníků.

Hruškovo-jablková povidla

Zavařená domácí npovidla z hrušek a jablek.

Jablečná nutela

Náplň koláčů, buchet …. skvěle chutná na opečeném toastu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy