REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

marmelády

Angrešrová marmeláda II.

Rozvařený, prolisovaný angrešt, smíchaný s cukrem a citronovou šťávou.

Angreštová marmeláda

Rozvařené, propasírované bobule angreštu smíchané s cukrem a kyselinou citrónovou, sterilované.

Bezinková marmeláda

Marmeláda ze zralých bobulí bezinek je pikantní, dobře vypadá a přitom je ještě i zdravá.

Borůvková marmeláda

Rozvařené borůvky smíchané s pektogelem, kyselinou citrónovou a cukrem.

Broskvová marmeláda

Marmeláda připravená z broskvového protlaku, cukru, kyseliny citrónové a balíčku petosy.

Cibulová marmeláda

Marmeláda je skvělá jako příloha k paštice, na pizzu, podáváme ji s kozím sýrem …

Domácí pomerančová marmeláda

Domácí je domácí. Připravte si chutnou marmeládu z pomarančů, která nejen skvěle chutná, ale také je plná vitamínů právě z pomerančů!

Dýňová marmeláda s ovocem

Sluncem obarvený marmeláda s chutí a vůní především po pomeranči, připravená z kousků dýně Hokaido, nastrouhaného zázvoru, pomerančů, jablek … a cukru.

Hrušková marmeláda

Jedna z variant výroby chutné hruškové marmelády.

Jablková zavařenina s medem

Zavařenina připravená z rozvařených a propasírovaných jablek, ochucená medem, citronovou šťávou, hřebíčkem a skořicí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy