REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, restované, grilované

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Na 3 cm velké kostky nakrájený bůček, okořeněný, obalený v pivním těstíčku, nakonec usmažený dozlatova. Podáváme jako chuťovku k pivu spolu s pečivem nebo chlebem.

Francouzské škvarečky

Škvarky z bůčku, vepřového sádla a bílého vína, servírované s francouzskou hořčicí a bagetou.

Gratinovaný kozí sýr s toasty

Kozí sýr obalený do parmské šunky, povolený pod grilem a servírovaný s opečenými bagetami.

Grilovaná vepřová žebírka

Jedna z mnoha variant přípravy vepřových žebírek grilováním.

Grilovaný drůbeží hot dog

Rozříznutý rohlík potřený majonézou, naplněný ogrilovanou klobásou a salsou.

Marinovaná kuřecí křidélka grilovaná

V pikantní marinádě přes noc marinovaná kuřecí křídla, opečená na roštu grilu dozlatova, podávaná k pivu či vínu spolu s čerstvým pečivem jako ostré pohoštění.

Medová vepřová žebírka

Vepřová žebírka marinovaná v marinádě z medu, citronové šťávy, piva a dalších ingrediencí, grilovaná na roštu grilu, nebo upečená v troubě.

Opilé hrušky ve slanině

Čerstvé hrušky macerované v brandy, obalené ve slaninovém kabátku a grilované na pánvi nebo pečené v troubě.

Opilé kuličky z mletého masa na čínský způsob

Kuličky z mletého masa ochucené směsí koření a vodkou, skvělé jako součást jednohubek.

Ostrá masovo-zeleninová směs na topinkách

Na nudličky nebo kostičky nakrájená kuřecí prsa, přes noc naložená v koření, zprudka orestovaná ve woku, pak podušená spolu se zeleninou, dochucená kečupem a kořením, servírovaná na topinkách.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy