REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, smažené

Bramborové lívance s koprovou brynzou

Na Zahradě Čech získal v celostátní soutěži tento neobvyklý recept na slané bramborové lívanečky bronzovou medaili.

Bramborové spirály

Podlouhlé brambory nakrájené nožem do spirály, napíchané na špejlích, usmažené dozlatova v rozpáleném oleji, nebo upečené v troubě. Recept podle reportéra Ládi Hrušky z TV Nova.

Cibulová kolečka v sýrovém těstíčku

Na pánvi v horkém oleji usmažená kolečka cibule namočená předtím v těstíčku z nastrouhaného sýru, strouhanky, vajec a koření.

Cuketové chipsy

Na tenké plátky nakrájená kolečka cukety, rozložená na plech vyložený papírem na pečení, osolená, pokapaná olivovým olejem, v troubě upečená.

Cuketový tatarák

Tatrák z cuket ochucený navíc dužinou rajských jablíček, servírovaný nejlépe na topinkách.

Domácí bramborové chipsy s dipem Bornier

Doma vyrobené bramborové lupínky servírované s jemnou hořčičnou omáčkou.

Fritované chlebové hranolky

Chlebová pikanterie.

Grilovaný hermelín

Ve fritovacím hrnci ugrilovaný pikantní hermelín.

Chipsy z kuřecích kůžiček se sýrem a pomerančem

Další recept z rubriky TV Nova „Vaříme levně a chutně“ od Ládi Hrušky.

Jemné bramboráčky s kysanou smetanou a kaviárem

Bramboráčky z brambor, mouky, vejce a česneku, přelité zakysanou smetanou, podávané doplněné kaviárem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy