REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapečené

Batátové chipsy s česnekovým dipem

Batáty nakrájené na hranolky, pečené s kapkou oleje v troubě. Podávané s dipem z tatarské omáčky, česneku a citronové šťávy.

Bramborové topinky

Zprudka upečené plátky větších brambor, máčené v husím sádle ochuceném česnekem.

Brynzové tyčinky II.

Slané tyčinky z brynzy a dalších ingrediencí, upečené v troubě dozlatova.

Eidamové tyčinky

V troubě povolené kousky eidamu.

Grilovaný bramborový salát

Předem povařené čtvrtky brambor pečené na grilu dozlatova. Smíchané s tatarskou omáčkou, jarní cibulkou, chilli, citrónovou šťávou, koriandrem a pepřem.

Jemný sýrový nákyp

Nadýchaný nákyp se strouhaným sýrem, vajíčky, máslem, moukou a mlékem zapečený v malých mističkách do zlatova.

Jogurtové tyčinky

Tyčinky z jednoduchého jogurtového těsta.

Olivové bochánky

Drobné pečivo k pivu či vínu.

Parmazánové chipsy II.

Půvabná, chutná a netradiční dekorace slaných jídel. Dozdobí a ozvláštní saláty, zapékanou zeleninu i jednohubky.

Pečené brambory s rajčatovým pestem a parmazánem

Plátky neloupaných brambor opečené v troubě z obou stran, potřené rajčatovým pestem a sypané strouhaným parmazánem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy