REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zdobení, náplně do buchet a koláčů

Cukrová žmolenka

Rukou zpracovaná hmota vhodná na zdobení koláčů.

Čokoládové listy

Na tento recept použijeme spodní i vrchní strany pevných nejedovatých listů s výrazným žilkováním. Pro tento účel se dobře hodí například listy citroníku, růží nebo vavřínu.

Drobenka na koláče a jiné moučníky

Základní recept na drobenku.

Hrušková náplň

Jablečná náplň do buchet a moučníků.

Jablková náplň

Jablečná náplň do buchet a moučníků.

Jablkovo-mrkvová náplň

Náplň do buchet a koláčů připravená z jablek, mrkví, rozinek, džemu …

Kandovaný chřest

Chřest upravený na sladko, vhodný jako součást – zdobení sladkého dezertu, nebo příloha k některým, i slaným pokrmům.

Koňakový krém

Koňakový krém do moučníků a pečiva zlepšuje vzhled, ale i chuť moučníků.

Maková náplň

Náplň do buchet a koláčů s mákem, lžící rumu a špetkou skořice.

Mandlová nádivka

Náplň vhodná do buchet a koláčů.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy