REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

rosoly, želé

Borůvkové želé

Chutný sladký dezert z borůvek.

Jahodové želé

Jednoduchý sladký dezert připravený z rozmixovaných i kousků čerstvých jahod, želé a dalších ingrediencí.

Jahodovo-tvarohové želé kopečky

Kopečky z tvarohového a jahodového želé, pěkně spojené, ztuhnuté ve vhodných miskách či formičkách.

Jednoduché želé

Želé je velmi chutnou a hezkou ozdobou ovocných dortů.

Kdoulové želé

Ovocné želé z kdoulí, jablek, citronové šťávy a cukru se dá využít jako laskomina, nebo použít jako zdobení dortů, dezertů apod.

Letní jablečné želé

Želé připravené z jablek povařených spolu s cukrem, při podávání podlité čajovou omáčkou.

Meruňkové želé

Lehké a osvěžující ovocné želé.

Ostružinové želé s hruškami

Želé z ostružin, hrušek, želírujícího džusu a cukru, podávané s jogurtovým dresinem.

Ovocný rosol

Dezert z rybízu, borůvek, želatiny, cukru a ovocných šťáv.

Průzračný rybízový rosol

Ovocné želé vyrobené ze dvou balíčků dortové želatiny, rybízové šťávy, cukru a citronové šťávy, servírované jako dezert s ovocem a šlahčakou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy