REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polevy, zdobící dortové hmoty, sladké krémy

Ananasová poleva

Polevy zlepšují vzhled moučníků a chrání moučník před vysycháním.

Bílá ledová poleva

Základní recept. na bílou polevu.

Bílková poleva

Poleva vhodná na zdobení dortů a jiných sladkých pochutin.

Borůvkový krém

Smetanový pudink smíchaný s vyšlehanou smetanou a šťávou z borůvek.

Citronová poleva

Poleva na moučníky s příchutí citronovou.

Cukrová červená poleva

Sladká červená poleva vhodná na zdobení dortů. Polevy zlepšují vzhled moučníků a chrání moučník před vysycháním.

Cukrová poleva (fondán)

Cukrový fondán je dopředu připravená poleva vhodná na dorty, moučníky a jiné dezerty. Spolu s dalšími ingrediencemi má mnoho obměn. Podle potřeby ji můžeme dochutit rumem, citrónovou šťávou, ovocným sirupem, čokoládou, kakaem …

Cukrová zelená poleva

Sladká zelená poleva vhodná na zdobení dortů.

Čokoládová poleva II.

Poleva na dorty a moučníky ze ztuženého tuku, cukru, mléka a kakaa.

Čokoládová poleva z kakaa

Sladká poleva využívaná při výrobě sladkých dortů a jiných sladkých pochutin.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy