REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z vepřového

Domácí uzené klobásy

Jeden z receptů na přípravu klobás vyráběných při domácí zabijačce.

Klobásy k zapékání do těsta

Jedna z úprav masa při domácí porážce.

Krevní salám

Tento salám se při zabijačkách připravuje místo jelítek.

Sekané klobásy bez střívek

Vepřové maso, libovolné odřezky tučnější i méně prorostlé, povařené se slaninou, cibulí a kouřením, nadrobno usekané, vytvarované do tvaru válečků, nakonec obalené v mouce a usmažené na sádle dozlatova.

Smetanové klobásy

Recept na přípravu domácích klobás .

Spišská klobása

Jeden z receptů na klobásky připravované při domácí porážce.

Spišské párky

Párky vyrobené při domácí porážce, vyuzené!

Výroba vinné klobásy

Základní recept na přípravu klobás při domácích zabijačkách.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy