REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z vepřového masa

Černá polévka s kroupami

Prdelačka aneb polévka z krve, krup a masového vývaru.

Jaternicová polévka

Základní recept na přípravu polévky při zabijačce.

Jitrnicová polévka

Polévka z vepřového masa zahuštěná jitrnicemi.

Ovarová polévka

Polévka připravovaná při domácí zabijačce.

Ovarová polévka II.

Čirá polévka typické vůně a chuti po mase a česneku.

Pravá černá zabijačková polévka

Hutná obědová polévka z krup, ovarového vývaru, vepřové krve, česneku, a koření. Ano, tradiční česká „Prdelačka“ snad nesmí chybět na žádné domácí porážce! Recept upraven pro vaření v kuchyni.

Rychlá polévka z jaternic

Polévka ze dvou jaternic, kořenové zeleniny, vody, bujónu a koření.

Zabijačková polévka z jelítek

Polévka připravená z rozmělněného obsahu jelítek, vařených krup, česneku, vody, cibule, sádla a koření.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy