REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Buchta do jitrnic

Recept pro přípravu buchty potřebné při porážce a úpravě prasete.

Cukroví z vnitřního sádla

Využití plstního sádla při domácí zabíjačce. Recept nám poslala paní Maruš.

Škvarkové pagáčky

Pečené bochánky z mletých škvarků, žloutků a mouky.

Škvarky z domácí zabijačky

Škvarky připravené při domácí zabijačce ze hřbetního sádla.

Vepřová krev zapečená

Využití krve při domácí zabijačce.

Vepřové nožičky s čočkou

Vařená čočka podušená na cibulovém základu s kořenovou zeleninou a chilli papričkou, podávaná s vařenými vepřovými nožičkami.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy