REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Podkategorie: slanina 2, sádlo 2, ostatní 6

Buchta do jitrnic

Recept pro přípravu buchty potřebné při porážce a úpravě prasete.

Cukroví z vnitřního sádla

Využití plstního sádla při domácí zabíjačce. Recept nám poslala paní Maruš.

Domácí vyškvařené sádlo

Sádlo z tučného masa nakrájené na kostky nebo pomleté, vyškvařené, podlité mlékem, doškvařené dozlatova.

Slanina papriková

Je oblíbená pro výraznou chuť po paprice a uzení.

Škvarkové pagáčky

Pečené bochánky z mletých škvarků, žloutků a mouky.

Škvarky z domácí zabijačky

Škvarky připravené při domácí zabijačce ze hřbetního sádla.

Škvařené sádlo

Postup při škvaření sádla.

Uzená slanina obyčejná

Příprava slaniny pro uzení.

Vepřová krev zapečená

Využití krve při domácí zabijačce.

Vepřové nožičky s čočkou

Vařená čočka podušená na cibulovém základu s kořenovou zeleninou a chilli papričkou, podávaná s vařenými vepřovými nožičkami.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy