REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zajíc, divoký králík

Divoký králík na paprice

Porce divokého králíka podušené na cibulovém základě, ochucené smetanou.

Divoký zajíc na černo

Porce zajíce podušené doměkka na cibulovém základě spolu s kořenovou zeleninou.

Králík divoký na paprice

Orestované porce králíka, podušené ve vývaru. Šťáva nastavená smetanou a zahuštěná hladkou moukou.

Králík divoký pečený na cibuli

Prošpikované a pak orestované porce králíka upečené v troubě.

Králík divoký smažený

Povařené porce divokého králíka obalené v trojobalu a osmažené na tuku.

Labužnický zajíc na smetaně

Po porcích upečený slaninou prošpikovaný zajíc, servírovaný se smetanovou omáčkou, brusinkami, citronem a knedlíky.

Marinovaný zajíc

Naložený zajíc v pivě, upečený dozlatova.

Pečený zajíc

Prošpikovaný zaječí zadek pečený na másle a cibuli.

Pečený zajíc na kmínu

Prošpikovaný zajíc potřený česnekem, okořeněný mletým kmínem a nasolený, pečený na cibuli a sádle pod alobalem, posypaný celým pepřem.

Pikantní divoký pečený králík

Prošpikovaný králík pečený na zelenině a koření, podušený spolu s rajčaty nebo rajčarovém protlaku.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy