REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vepřové maso

Horalské maso

Dušené vepřové plece s fazolemi a kysaným zelím.

Moravský vrabec II.

Pečený bůček a vepřové plece s kmínem a česnekem.

Naložený bůček v marinádě

Vepřový bůček marinovaný v oleji s červenou paprikou, sójovou omáčkou a pepřem.

Ovar s jablečným křenem

Vepřová kolena uvařená ve vývaru, servírovaná s jablečným křenem.

Ovar z vepřové hlavy s křenovou omáčkou

V osolené vodě povařené maso z vepřové hlavy, kolena nebo předního vepřového masa, servírované se sladkokyselou omáčkou ostřejší chutě.

Ovarová hlava

Recept na přípravu vepřové hlavy při zabijačce.

Pečené koleno

Vepřové koleno pečené v troubě s kmínem, česnekem a cibulí.

Plec na selský způsob

Vepřové plece pečené s cibulí a česnekem.

Plněný zavinutý bůček

Zavinutý vepřový bůček plněný švestkami a medem.

Rolka na houbách

Vepřové plece dušené s houbami, cibulí a kmínem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy