REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Holub divoký pečený

Recept na hřivnáče divokého, který je největší z holubů a dosahuje váhy až 0,55 kg. Jejich pečené maso je opravdu skvělé. Pokud vás neodradí poměrně dlouhá příprava, vytvoříte opravdu kulinářskou delikatesu.

Holubi divocí pečení

Na másle pečení holubi se slaninou.

Jeřábci dušení na smetaně

Maso jeřábku dušené se slaninou, zalité omáčkou z smetany, kyselého mléka ….

Křepelky sůl a pepř

Takto připravené křepelky jsou delikátní masové jednohubky vhodné k vínu.

Kvíčaly pečené

Upečené kvíčaly na másle okořeněné jalovcem a pepřem. Podáváme jako teplý mezichod.

Medvědí kýta dušená

Kýta z medvěda, tři dny naložená v mořidle, prošpikovaná a podušená.

Medvědí kýta smažená po rusku

V mořidle naložená medvědí kýta, uvařená a pak obalená v klasickém trojobalu.

Nadívané křepelky na hnízdě z husích jater

Křepelky plněné nádivkou ze šunky, špeku a dalších ingrediencí, uvařené doměkka, podávané na cibulovém základě ochucenými orestovanými nudličkami jater, přelité omáčkou.

Nadívané křepelky po anglicku

Křepelky naplněné nádivkou z rohlíků, vajec, kuřecích jater nebo křepelčích vnitřností, mléka cibule a koření, upečené v troubě doměkka spolu s růžičkami kapusty, plátky anglické slaniny a dalšími ingrediencemi.

Pečená perlička

Perlička protknutá klínky slaniny, osolená uvnitř i zvenčí, nejdříve opečená na másle, poté upečená v předehřáté troubě doměkka.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy