REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zvěřinový

Dančí guláš

Kousky podušeného masa z daňka servírované s hustou hnědočervenou omáčkou.

Dančí guláš II.

Zvěřinový guláš z plecka nebo odkrojky z krku a kýty daňka, cibule, zvěřiny, zvěřinového vývaru, másla a koření.

Dančí guláš speciál

Guláš z kančního plecka, krku, či masa ze žeber, zvěřinového vývaru, maďarské klobásky, sušených hub, paprik a dalších surovin, připravený dle osvědčeného receptu inspirovaného maďarskou kuchyní.

Guláš z divočáka

Kousky udušeného masa z kance v hnědočervené omáčce typické vůně a chuti.

Guláš z mufloní zvěřiny

Na cibulovém základě připravený klasický guláš ze zvěřiny, dochucený mletou paprikou, pepřem, novým kořením, solí a kari.

Jelení guláš

Kousky udušeného masa z jelena s hnědočervenou omáčkou.

Jelení guláš na německý způsob

Z jelení plece připravený guláš, podušené kosky masa popdlité vínem, brandy a trochou vody.

Jelení guláš na víně

Kostky masa ochucené kořenící směsí, podušené na cibulovém základě doměkka podlité vínem, spolu s vložkou brusinkové zavařeniny, servírované ozdobené tymiánem a kolečky očištěné čerstvé feferonky.

Jelení guláš s houbami

Guláš z podušených kostek jeleního masa a dalších ingrediencí s vložkou hub.

Kančí guláš

Guláš připravený z odleželého masa z kance, nejlépe z krku, tváří, ale může být i žebro a plec z mladšího kusu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy