REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z vepřového

Domácí zabíjačkový guláš

Kostky z vepřového masa, srdce, ledvin a jater, podušené na cibulovém základě, ochucený kořením a černým pivem.

Domácí zabijačkový guláš II.

Guláš z vepřového masa, vepřových vnitřností, cibule a dalších ingrediencí připravovaný při domácích zabijačkách.

Guláš s pivem

Zabijačkový guláš podlévaný pivem.

Segedínský guláš II.

Jedna z variant receptu na oblíbený guláš z vepřového plece se zelím.

Zabijačkový guláš

Klasický recept na přípravu pravého zabijačkového guláše.

Zabijačkový guláš III.

Guláš z vepřového masa a vnitřností, podušených na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi.

Zabijačkový guláš IV.

Vepřové maso, játra, srdce, ledvinky opečené na cibulovém základě, dušené s kořením a česnek doměkka.

Zabijačkový guláš z hlavy a drobů

Guláš připravený z celé vepřové hlavy a vnitřností.

Zabijačkový guláš z Rohenic

Tento recept nám předala paní Dubnová z Rohenic. Jedná se o receptůru na guláš připravovaný při zabijačce, kterou mívali i čtyřikrát do roka.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy