REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

guláše

Podkategorie: z vepřového 9, zvěřinový 23, z drůpků 1

Dančí guláš

Kousky podušeného masa z daňka servírované s hustou hnědočervenou omáčkou.

Dančí guláš II.

Zvěřinový guláš z plecka nebo odkrojky z krku a kýty daňka, cibule, zvěřiny, zvěřinového vývaru, másla a koření.

Dančí guláš speciál

Guláš z kančního plecka, krku, či masa ze žeber, zvěřinového vývaru, maďarské klobásky, sušených hub, paprik a dalších surovin, připravený dle osvědčeného receptu inspirovaného maďarskou kuchyní.

Domácí zabíjačkový guláš

Kostky z vepřového masa, srdce, ledvin a jater, podušené na cibulovém základě, ochucený kořením a černým pivem.

Domácí zabijačkový guláš II.

Guláš z vepřového masa, vepřových vnitřností, cibule a dalších ingrediencí připravovaný při domácích zabijačkách.

Guláš s pivem

Zabijačkový guláš podlévaný pivem.

Guláš z divočáka

Kousky udušeného masa z kance v hnědočervené omáčce typické vůně a chuti.

Guláš z mufloní zvěřiny

Na cibulovém základě připravený klasický guláš ze zvěřiny, dochucený mletou paprikou, pepřem, novým kořením, solí a kari.

Guláš z vepřového srdce

Jeden z receptů na úpravu vepřového srdce, nejprve kousky orestujeme a pak podusíme ve vývaru.

Jelení guláš

Kousky udušeného masa z jelena s hnědočervenou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy