REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

maso, s masem, uzeninou

Adamovský řízek

Přeložené plátky vepřové kýty obalené v těstíčku, plněné omeletou z vajíčka, šunky a sterilovaného hrášku. Hodnota dvou porcí je 2411 kJ.

Bavorský závitek

Podušené hovězí zadní zarolované do tvaru závitků, naplněné nudličkami brambor, kostičkami šunky, okurkami a vajíčky. Dvě porce mají hodnotu cca 2319 kJ.

Bramborové šišky s květákem

Na jemno pomleté uvařené brambory s květákem, promíchané s pokrájenou šunkou, vejcem, strouhankou a mlékem, potřené rozšlehaným vajíčkem, usmažené dozlatova ve tvaru šišek.

Candát v dietní úpravě

Maso candáta povařené spolu s cibulí a zeleninou, servírované pokapané rozpuštěným máslem a citrónovou šťávou.

Dietní kuře se žampióny

Zdravé a chutné kuře.

Dietní rybí polévka

Polévka připravená z kousků vařených ryb, rozvařených housek, mléka, žloutku a petrželky.

Dietní rybí salát

V zeleninovém vývaru podušený kapr nebo jiná sladkovodní ryba, nasekaný na kousky, smíchaný s jogurtovou majonézou.

Filé na pórku

Na cibulce opečené rybí filé, podušené spolu s pórkem doměkka.

Filé na smetaně

Rybí filé nakrájené na kostky, pokapané citrónem a ochucené solí a pepřem, odležené, zprudka opečené, nakonec v misce zapečené spolu s omáčkou a nastrouhaným sýrem.

Filé zapečené s houbami a sýrem

Rybí filé zapečené spolu s podušenými houbami, šunkou a sýrem. Jedna porce má zhruba 1332 kJ.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy