REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s masem, uzeninou

Datle upečené zabalené v anglické slanině

Sušené datle máčené ve vodě, vypeckované, naplněné mandlí, zamotané do slaniny a nakonec upečené v troubě.

Fíky s parmskou šunkou (zapečené)

Čerstvé fíky se dnes již dají koupit u nás v obchodech. Jsou z nich také skvělé jednohubky. Zde je recept na jednu z variant, jak podávat čerstvé fíky při různých slavnostních příležitostech.

Chuťovka s klobásou

Chuťovky s dunajskou nebo čabajskou klobásou, sýrem a okurkou.

Chuťovky s uzenářskou pěnou

Pikantní jednohubky z koleček slaných rohlíků, uzenářské pěny, feferonky a cibulek, zdobené snítky petrželky.

Jednohubky s křenovou pěnou a salámem

Jednohubky ozdobené křenovou pěnou, podávané ozdobené kolečkem salámu a petrželkou.

Jednohubky s křenovou pěnou, salámem a olivami

Kolečka tmavého pečiva potřená křenovou pěnou, ozdobená kolečky salámu a olivami.

Jednohubky z rohlíků, másla, sýra, klobásky a oliv

Klasické české jednohubky z koleček rohlíků potřených máslem, obložených plátky tvrdého sýra a kolečky klobásek, ozdobené olivami.

Jednohubky z toustového chleba obložené uzeninou, rajčátkem, cibulkou a okurkou

Na kostky nakrájený toustový chléb obložený kousky salátu nebo rukoly, okurkou, rajčátkem a kolečkem uzeniny, dozdobené malou nakládanou cibulkou.

Kanapky „Rubikova kostka“

Kukuřičné plátky potřené francouzskou hořčicí, obložené kostičkami uzenin a sýrů.

Kanapky s krůtími játry

Opečené plátky rohlíků obložené orestovanými játry, ozdobené kousky nasekaných vajíček a cibule.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy