REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

se zeleninou

Berlínský toast

Opečené plátky toastového chleba pokladené kroužky cibule a papriky, posypané sýrem a máslem, na grilu grilované.

Chlebíčky obložené zeleninou, opékané

Tyto chlebíčky se zvlášť dobře hodí jako teplý předkrm anebo jako mezichod.

Chlebíčky s červenou řepou

Chlebíčky z tmavého chleba obložené upečenou červenou řepou a kozím sýrem, pokapané medem a olivovým olejem, v troubě zapečené.

Chlebíčky s rajčaty a majonézou

Plátky bílé veky potřené pomazánkovým máslem, zdobené kolečky rajčat a ochucenou majonézou.

Chlebíčky s rajčaty, opékané

Opečené plátky bílého chleba, zapečené se směsí z vajíček, rajčat, cibule a sýra.

Chřestové chlebíčky

Chlebíčky s chřestem, majonézou a jogurtem.

Teplé chlebíčky s chřestem

Topinky s hustou sýrovou omáčkou, obložené podušeným chřestem.

Toasty s jarní cibulkou

Tousty připravené z jarní cibulky, cibule, česneku, sýru žervé, mléka a dalších ingrediencí.

Zeleninové chlebíčky

Chlebíčky s pomazánkou, okurkou a vejcem.

Zeleninové chlebíčky II.

Chlebíčky z cukety, olivového oleje, vinného octa ….

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy