Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vánoční, velikonoční a čajové


„Kupičky“ z ovesných vloček

Pečené cukroví připravené z pískového cukru, ovesných vloček, rozinek a bílků.

Adventní věnec a svícny z perníku

Perník je skvělý kromě konzumace i na zdobení vánočních stromků, nebo z něj můžeme vytvořit adventní věnce a dekorativní podstavce se svíčkami. Ozdobené bílkovou polevou jsou úžasné.

Amaretky

Stříkané vánoční cukroví; z mandlové směsi nastříkané malé kopečky, usušené a pak upečené v troubě dozlatova, zchladlé, poprášené moučkovým cukrem.

Amaretti sušenky

Italské vánoční cukroví, sušenky připravené z cukru krupice, bílku a meruňkových jader nebo mandlí.

Andělská očka

Pečené cukroví vhodné i pro diabetiky.

Anglický suchar

Vánoční pečené – sušené cukroví; těsto upečené ve formě na srnčí hřbet, druhý den nakrájené na plátky a usušené v troubě.

Anýzové cukroví

Anýzové vánoční cukroví neboli „Aninky“, krásně voní a ještě lépe chutná.

Anýzové koláčkové řezy

Vánoční pečené pečivo z pískového cukru, hladké mouky, žloutků, prášku do pečiva, oplatků a anýzu.

Anýzové perníčky

Pečené vánoční cukroví s chutí a vůní po anýzu.

Anýzové rybičky

Pečené perníčky z anýzového těsta, potřené rozšlehaným vejcem a zdobené bílkovou polevou.

Přejít na stranu:

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Pokud jste nenašli tu správnou odpověď, napiště nám na Facebook, nebo e-mail!

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy