REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polevy, zdobení na cukroví

Barevná bílková poleva na perníčky

Klasická bílková poleva obarvená pomocí potravinářského barviva.

Bílá čokoládová poleva

Poleva na cukroví připravená z mléka, vody, cukru, oleje a kousků bílé čokolády.

Bílková pěna na cukroví

Vyšlehaná tuhnoucí pěna z cukrového sirupu, vaječných bílků a špetka soli, vhodná jako ozdoba cukroví.

Bílková poleva na perníčky

Jednoduchá poleva vhodná na zdobení perníčků.

Čokoládová poleva

Poleva ke zdobení cukroví.

Čokoládová poleva III.

Poleva z čokoládové polevy a tuku vhodná na vánoční cukroví.

Kakaová poleva

Tmavá poleva ke zdobení cukroví a popřípadě moučníků.

Kakaová poleva II.

Jedna z variant přípravy kakaové polevy vhodné na máčení vánočního cukroví.

Karamelová poleva na cukroví

Cukr rozpuštěný na pánvi, zalitý vodou, povařený dohladka, nakonec zjemněný rozehřátým máslem.

Ovocná poleva

Poleva na vánoční cukroví připravená z moučkového cukru, horké vody a libovolného ovocného sirupu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy