REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polevy, zdobení, náplně


Barevná bílková poleva na perníčky

Klasická bílková poleva obarvená pomocí potravinářského barviva.

Bílá čokoládová poleva

Poleva na cukroví připravená z mléka, vody, cukru, oleje a kousků bílé čokolády.

Bílková pěna na cukroví

Vyšlehaná tuhnoucí pěna z cukrového sirupu, vaječných bílků a špetka soli, vhodná jako ozdoba cukroví.

Bílková poleva na perníčky

Jednoduchá poleva vhodná na zdobení perníčků.

Citrónová náplň

Máslová náplň do moučníků a cukroví s citrónovou příchutí.

Čokoládová poleva

Poleva ke zdobení cukroví.

Čokoládová poleva III.

Poleva z čokoládové polevy a tuku vhodná na vánoční cukroví.

Čokoládový krém

Jeden z receptů na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.

Čokoládový máslový krém

Krém s příchutí čokolády, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.

Jemný máslový krém

Recept na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy