Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Recepty jídel: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Americké kotlety

V troubě upečené kotlety z vepřového masa ochucené marinádou.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Asijské vepřové kostky s lilkem

Opečené kostky masa a lilků spolu s dalšími ingrediencemi v troubě dopečené doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bolehošťské řízky

Plátky vepřového masa rozprostřené směsí z hub, zelí, slaniny, cibule a křenu, stočené do závitku, upečené v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček na zelí

Porce bůčku nakladené na zelí a upečené v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček na zelí II.

Porce bůčku upečené spolu s ochuceným zelím a cibulí doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček pečený na česneku

Bůček upečený se stroužky česneku a jablky, podávaný s rybízovým glazé.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček pečený na česneku se šalvějí

Bůček upečený v troubě spolu se stroužky česneku doměkka, obložený lístky šalvěje.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček pečený v bourbonu a černém pivu

Marinádou z bourbonu, tmavého piva, tekutého medu, třtinového cukru a dalších ingrediencí přelitý nasolený bůček, upečený v troubě pod alobalem.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček plněný hlívou

Pečený bůček s kořením, plněný hlívou a klobásou.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček zapečený s křenovým jogurtem

Jednoduchý recept na prorostlý bůček potřený jogurtem smíchaným s nastrouhaným křenem, zamotaný do závitků, upečený v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůčková roláda

Roláda plněná nádivkou z vajec, rohlíků, bylinek a papriky, upečená v troubě dozlatova.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůčková sekaná

Mletý vepřový bůček smíchaný se strouhaným sýrem, kořením, hořčicí a mlékem, vytvarovaný do tvaru šišek, upečený dozlatova zabalený v alobalu.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

8.3. - Mezinárodní den žen - MDŽ

Právě 8. březen je dnem, kdy se v mnoha zemích světa slaví Mezinárodní den žen. Tento svátek vznikl již na konci 19. století. Je pravdou, že svátek žen byl často komunistickým režimem zneužíván na propagaci tehdjšího režimu, avšak například Den matek byl zase propagován fašisty a také se nad tím dnes nikdo příliš nepozastavuje. V období těsně po revoluci v roce 1989, byl Mezinárodní den žen jako nepatřičný z kalendáře vyškrtnut, později se do kalendáře mezi významné dny ČR zase dostal. Právě na den žen mizí po stovkách květiny z pultů nejen českých květinářství, ale například v Itálii jsou všechny restaurace na MDŽ beznadějně obsazené. Že by i tam platilo naše známé heslo, že láska prochází žaludkem?

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy