Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Recepty jídel: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Americké kotlety

V troubě upečené kotlety z vepřového masa ochucené marinádou.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Asijské vepřové kostky s lilkem

Opečené kostky masa a lilků spolu s dalšími ingrediencemi v troubě dopečené doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bolehošťské řízky

Plátky vepřového masa rozprostřené směsí z hub, zelí, slaniny, cibule a křenu, stočené do závitku, upečené v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček na zelí

Porce bůčku nakladené na zelí a upečené v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček na zelí II.

Porce bůčku upečené spolu s ochuceným zelím a cibulí doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček pečený na česneku

Bůček upečený se stroužky česneku a jablky, podávaný s rybízovým glazé.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček pečený na česneku se šalvějí

Bůček upečený v troubě spolu se stroužky česneku doměkka, obložený lístky šalvěje.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček pečený v bourbonu a černém pivu

Marinádou z bourbonu, tmavého piva, tekutého medu, třtinového cukru a dalších ingrediencí přelitý nasolený bůček, upečený v troubě pod alobalem.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček plněný hlívou

Pečený bůček s kořením, plněný hlívou a klobásou.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůček zapečený s křenovým jogurtem

Jednoduchý recept na prorostlý bůček potřený jogurtem smíchaným s nastrouhaným křenem, zamotaný do závitků, upečený v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůčková roláda

Roláda plněná nádivkou z vajec, rohlíků, bylinek a papriky, upečená v troubě dozlatova.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bůčková sekaná

Mletý vepřový bůček smíchaný se strouhaným sýrem, kořením, hořčicí a mlékem, vytvarovaný do tvaru šišek, upečený dozlatova zabalený v alobalu.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

31.1. - 5.3. Masopust

Slavil se ve dnech předcházejících Popeleční středě, kterou začíná 40 denní půst před Velikonocemi. Protože datum Velikonoc je pohyblivé, byl pohyblivým svátkem i masopust.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy