Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Recepty jídel: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané

zelenina, houby 36, sýr, se sýrem 20, s masem, uzeninou 61, ryba, korýši 9, ostatní 16,

Ananas pečený se šunkou

Vtipný recept na ananas naplněný šunkou a upečený v troubě, servírovaný nakrájený na plátky.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > s masem, uzeninou

Banán oriente

Banány obalené v šunce, zapečené v ohnivzdorné misce přelité smetanovou omáčkou.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > s masem, uzeninou

Boloňské palačinky

V troubě upečené palačinky z vaječného těstíčka, potřené boloňskou směsí, posypané strouhaným sýrem a paprikami.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > s masem, uzeninou

Bramboráčky se švestkami

Opečené bramboráčky z bramborového těsta, pokladené švestkami, posypané mákem s cukrem, dopečené dozlatova.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > zelenina, houby

Bramborové šátečky s kuřetem

Šátečky z bramborového těsta naplněné ochucenou kuřecí náplní, upečené dozlatova.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > s masem, uzeninou

Bramborový toast

Předkrm z brambor, šunky s rajčaty a plátky sýra.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > s masem, uzeninou

Bramborový závin s houbami II.

Závin z bramborového těsta plněný podušenou směsí z hub, mrkve a pórku, potřený vejcem, upečený v troubě dozlatova.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > zelenina, houby

Brambory plněné tuňákem

Pečené brambory plněné tuňákovou směsí, servírované posypané nasekanými bylinkami.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > ostatní

Brambory plněné zeleninou

Pečené brambory plněné zeleninovou směsí, zapečené se sýrem dozlatova.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > zelenina, houby

Brokolice se sýrem

Rychlý předkrm z brokolice a tvrdého sýra.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > zelenina, houby

Burrito plněné kuřecím masem, sýrem a brokolicí

Tortilly naplněné opečeným kuřecím masem, vařenou brokolicí a sýrem, v troubě zapečené.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > s masem, uzeninou

Burrito s cizrnou a zeleninou

Tortily naplněné směsí ze slaniny, paprik, rajčat a dalších ingrediencí, posypané sýrem, v troubě zapečené.

Kategorie: Teplé předkrmy, snídaně, večeře > pečené, zapékané > zelenina, houby


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Kde nejraději hledáte inspiraci na vaření?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

24.11. - 24.12. - Advent (4 týdny před nedělí před 25. prosincem)

Doba přípravy na Vánoce se nazývá "ADVENT". Toto označení pochází z latinského slova "adventus", což znamená příchod. Myslí se zde na příchod Vykupitele Ježíše Krista.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy