REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zermattská ledová káva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená káva připravená z vychladlé překapávané kávy, pomerančového likéru, mletých lískových oříšků a vanilkového mraženého krému.


Ingredience:
Rozpis pro 4-6 osob:
1 ldopředu uvařené, vychladlé, překapávané nebo rozpustné kávy
1 lvanilkového mraženého krému
3 lžičkymletých lískových oříšků
3 lžičkypomerančového likéru
cukr dle chuti

Postup:

1. Mražený krém rozmícháme s oříšky
2. Směs naplníme do vysokých sklenic nebo velkých kávových hrnků
3. Zalijeme kávou a pokapeme likérem.

Doporučení:

V některých receptech se uvádí kávu použít mírně prochladlou, vlažnou a ne úplně vychlazenou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy