REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vaječný likér II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Likér připravený ze žloutkové pěny smíchané se sladkým kondenzovaným mlékem, převařeným tatra mlékem a rumem.


Ingredience:
6 ksvaječných žloutků
1 ksSalka (kondenzované mléko)
3,5 dclrumu
3,5 dclpřevařeného vychladlého tatra mléka
3 lžícemoučkového cukru

Postup:

1. Žloutky vyšleháme do pěny spolu s cukrem
2. Poté přišleháme salko, pak mléko a nakonec rum
3. Hotový likér nalijeme do lahví a dobře uzavřeme.

Poznámka:

Recept ze stránky: Vaření a pečení s láskou – autorka receptu i fotografie: Tereza Buranská

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy