REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sangria

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Slavný španělský punč podávaný dobře vychlazený!


Ingredience:
Recept pro cca 12 osob:
750 mlčerveného vína
200 mlsodové vody
10 clbrandy
2 kscitrónu
2 kspomeranče
1 kslimetky
1 lžícecukru
led
džbán
sklenice na víno

Postup:

1. Do půlky džbánu vhodíme led
2. Přidáme citrónovou a pomerančovou šťávu z jednoho kusu citrónu a pomeranče
3. Vhodíme cukr, který necháme rozpustit
4. Nalijeme víno a brandy
5. Jeden citron a jeden pomeranč nakrájíme na plátky a pak je přidáme do džbánu
6. Dolijeme sodou a zamícháme
7. Ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy