REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rebarborový čaj

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná skvěla a přitom je hotový za malou chvíli.


Ingredience:
3-4 ksřapíky rebarbory
4-5 kshřebíčků
1 lžičkamleté skořice
1 lvody
cukr dle chuti

Postup:

1. Očištěnou rebarboru zbavenou slupky nakrájíme na kratší hranolky
2. Připravenou rebarboru zalijeme vařící vodou, přidáme koření a dále vaříme tak dlouho, až se začne první kousek rozpadat
3. Čaj slijeme přes sítko, podle chuti osladíme a můžeme podávat (pokud máte rádi rebarboru, můžete kousky rebarbory v čaji nechat).

Doporučení:

Výborný je i studený, podávaný s kostkami ledu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy