REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mimosa II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Koktejl podávaný ve vysokých sklenicích na stopce zvané „Flétna“. Je namíchaný z dobře vychlazeného šumivého vína a čerstvě vylisované šťávy z pomeranče.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
10 clvychlazeného šumivého vína
10 clčerstvě vylisované šťávy z pomeranče
vysoká sklnice na stopce tzv. flétna

Postup:

1. Do sklenice na šumivé víno nalijeme dobře vychlazené šumivé víno
2. Sklenici dolijeme čerstvě vylisovanou šťávou z pomeranče.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy