REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodový krém

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nealkoholický smetanový krém z rozšlehaných jahod, smetany, mléka, kostek ledu a ananasového džusu.


Ingredience:
200 gočištěných jahod
200 mlananasového džusu
200 mlmléka
100 mlsmetany
1 lžícejahodového sirupu
1 hrstledu

Postup:

1. Jahody rozmixujeme spolu se smetanou, mlékem, sirupem, džusem a hrstí kostek ledu
2. Rozdělíme do skleniček a případně jednotlivé sklenice ozdobíme jahodou nebo snítkou máty
3. Ihned podáváme!

Doporučení:

Pro dospělé můžeme namíchat alkoholickou variantu tohoto receptu, pak mléko a sirup nahradíme 200 ml bílého nebo hnědého karibského rumu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy