REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodovo-kokosová ledovka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozmixované jahody, protřepané v šejkru s kokosovým likérem, smetanou a kokosovým mlékem. Nakonec dozdobené snítkou máty.


Ingredience:
5 ksrozmixovaných jahod
8 kskostek ledu
3 lžícezakysané smetany
2 lžičkykokosového likéru
1 lžičkakokosového mléka
máta na ozdobení

Postup:

1. V šejkru protřeseme likér se 3 kostkami ledu cukrem, kysanou smetanou a kokosovým likérem a mlékem
2. Nalijeme do sklenice na zbylé kostky ledu
3. Navrch nalijeme rozmixované jahody
4. Dozdobíme mátou a ihned podáváme.

Doporučení:

Pro děti snadno vytvoříme nealkoholickou variantu, stačí vynechat likér.

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy