REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečný punč

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horký alkoholický nápoj z calvadosu, rumu s kousky jablek.


Ingredience:
0,2 dlcalvadosu
0,2 dlrumu
1,5 dlhorké vody
1 ksjablka
2 lžičkycukru
skořice
hřebíček
citronová šťáva
badyán
plátek citrónu nebo kolačka jablek

Postup:

1. Do tlustostěnné sklenice o objemu 3 dl nalijeme calvados, rum a 1,5 dl horké vody
2. Oloupané a na plátky nakrájené jablko (množství dle vaší chuti) přidáme k výše uvedeným ingrediencím, dochutíme cukrem
3. Přidáme kousek skořice, badyán a dle chuti citrónové šťávy
4. Zdobíme plátkem citrónu nebo klečky jablek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy