REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hot -T

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lahodný horký čaj s irskou whisky a Cointreau zdobený plátkem pomeranče.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoje:
(1díl – 2cl)
6 dílůhorkého černého čaje
1 dílCointreau
plátek pomeranče
cukr dle chuti
žáruvzdorné sklo

Postup:

1. Uvaříme horký černý čaj
2. Nalijeme ho do skleněného šálku a přidáme irskou whisky a Cointreau
3. Dle chuti osladíme
4. Zdobíme plátkem pomeranče.

Poznámka:

Cointreau – Vyrábí se podle přísně tajné receptury, v zásadě spojením neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Má příjemnou pomerančovou vůni, intenzivní kořeněnou a zároveň sladkou chuť.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy