REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fruit-juice cup

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chlazený punč z červeného šumivého vína, tmavého rumu, pomerančového a ananasového džusu, citrónové šťávy, cukrového sirupu a zázvorové limonády.


Ingredience:
Rozpis pro několik osob:
700 mlčerveného šumivého rumu
500 mlpomerančového džusu
200 mlananasového džusu
100 mltmavého rumu
100 mlcukrového sirupu
100 mlcitrónové šťávy
1 lzázvorové limonády
kus ledu
plátky pomeranče a citrónu
sklenice na víno nebo sklenice ballon
punčová mísa

Postup:

1. Všechny přísady vychladíme a pak slijeme do punčové mísy
2. Přidáme kus ledu a zdobíme plátky ovoce
3. Podáváme ve vychlazených sklenicích.

Doporučení:

Příprava cukrového sirupu viz.: Cukrový sirup bez příchuti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy