REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelný salát s arašídy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Japonska na salát z čerstvého zelí, arašídů, cibule, papriky a feferonky, ochucený olejem, vinným octem, pepřem a solí.


Ingredience:
500 gčerstvého zelí
50 garašídů
1 ksfeferonky
1 kspapriky
1 kscibule
4 lžíceolivového oleje
2 lžícevinného octa
pepř
sůl

Postup:

1. Zelí, cibuli, papriku a feferonku nakrájíme na co nejjemnější proužky
2. Zeleninu smícháme s oloupanými arašídy, ochutíme olejem a octem
3. Podle chuti salát osolíme a okořeníme pepřem, necháme 2 hodiny odležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy