REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zeleninová bageta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozkrojená bageta namazaná taveným sýrem, obložená salátovou okurkou, kolečky ředkviček a listy hlávkového salátu, dochucená jogurtovým dresingem.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
1 ksbagety (100 g)
1 ksjogurtového dresingu
30 gtaveného sýra
30 gředkviček
20 gsalátové okurky
20 ghlávkového salátu

Postup:

1. Čerstvou bagetu rozkrojíme, spodní část namažeme taveným sýrem
2. Přidáme na kolečka nakrájenou opranou a důkladně okapanou okurku a ředkvičky
3. Zalijeme jogurtovým dresingem
4. Doplníme o listy opraného salátu, přiklopíme vrchní částí bagety a podáváme.

Doporučení:

Obměn je nekonečně mnoho! V housce jsou skvělé například i masité barevné papriky, kolečka rajčat …, místo jogurtového dresingu můžeme pečivo namazat sladkou pěnou …

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy