Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zapečená plněná rajčata

Rozpůlená rajčata plněná směsí bazalkového pesta a nasekané šunky. Zasypaná strouhaným čedarem a zapečená.

Ingredience:
Na 2 porce:
6 ksstředně velkých rajčat
4 lžícebazalkového pesta
200 gšunky
150 gčedaru

Postup:

1. Rajčata omyjeme, rozpůlíme a lžičkou vyjmeme dužinu
2. Pesto smícháme s nasekanou šunkou
3. Do každé půlky rajčete vložíme připravenou směs
4. Zasypeme nastrouhaným sýrem
5. Pečeme při 180 °C asi 30 minut
6. Na talíři můžeme sypat čerstvými bylinkami
7. Podáváme samotné, nebo s pečivem.

Fotogalerie:


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Pokud jste nenašli tu správnou odpověď, napiště nám na Facebook, nebo e-mail!

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy