REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zapečená bavorská klobása

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bílé grilovací klobásy zalité pivní směsí, zapečené v troubě spolu s cherry rajčátky a paprikami.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
350 gbavorských klobás nebo jiných bílých grilovacích klobásek
4-5 ksčervených dlouhých paprik (beraních rohů)
1-2 ksvětvičky cherry rajčátek
Na pivní směs:
300 mlčerného piva
200 mlkečupu
4 lžícesójové omáčky
4 lžíceoleje
1 lžíceworcesterské omáčky
1 lžíceškorbové moučky
3 kscibule
2 ksvětvičky rozmarýnu
sůl

Postup:

1. Cibuli oloupeme, rozčtvrtíme a dáme do misky
2. K cibuli přidáme kečup, worcesterskou omáčku, sójovou omáčku, olej a natrhané větvičky rozmarýnu, směs promícháme a osolíme
3. Do směsi přilijeme pivo ve kterém jsme rozmíchali škrobovou moučku
4. Klobásky, papriky a cherry rajčátka vyskládáme do pekáčku a zalijeme pivní směsí
5. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 25-30 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy