REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vuřty v pikantním nálevu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vyzkoušejte obměnu tradičních utopenců, podle tohoto receptu je budeme nakládat do ostrého pikantního nálevu.


Ingredience:
1 kgvuřtů (kabanosu, špekáčků, libereckých párků)
250 gcibule
150 gkozích rohů
Na nálev:
3 dlocta
3 dlvody
1 dloleje
200 gkečupu
8 lžicdijonské hořčice
2 lžíceworchestru
1/2 lžičkychilli
1/2 lžičkypepře

Postup:
  1. Vuřty oloupeme, podélně nařízneme, do zářezu vložíme kolečka cibule, narovnáme do sklenice, proložíme cibulí a kozími rohy
  2. Z uvedených surovin uvaříme nálev, zalijeme vuřty horkým nálevem ve sklenici, necháme vychladnout
  3. Zavíčkuje, uložíme do lednice a necháme 4-7 dnů rozležet.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy