REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Voňavá jablka ve vlastní šťávě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Náplň do buchet a koláčů z plátků jablek zavařených spolu s kořením.


Ingredience:
1 kgjablek
badyán
skořice
citrón
pomeranč

Postup:

1. Omytá jablka oloupeme a nastrouháme na plátky nebo na hrubém struhadle
2. Jablky naplníme čisté suché sklenice, na povrch dáme koření, můžeme i plátek omytého citrónu nebo pomeranče
3. Dobře uzavřeme a sterilujeme 25 minut na 85 °C.

Doporučení:

Takto připravená jablka používáme jako náplň do buchet, koláčů a závinů.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy