REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové kotlety s česnekem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové kotlety potřené česnekovou pastou, naložené v oleji, grilované.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřové kotlety s kostí
česneková pasta
mletý černý pepř
olej

Postup:

1. Maso asi do poloviny odřízneme od kosti, po obvodu na několika místech nařízneme a mírně naklepeme
2. Kotlety potřeme česnekovou pastou, opepříme a na několik hodin ponoříme do oleje
3. Marinované kotlety vyjmeme a krátce grilujeme, z obou stran, dozlatova.

Doporučení:

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát, případně čerstvý chléb.

Poznámka:

Maso nesolíme, česneková pasta je dost slaná!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy