REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřová žebírka přírodní

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Naklepaná žebírka ochucená solí a kari kořením, opečená na oleji na teflonové pánvi.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřová žebírka s kostí
2 lžícehladké mouky
2 lžíceoleje
kari koření
sůl

Postup:

1. Z vepřových žebírek asi do poloviny odřízneme maso od kosti, žebírka naklepeme, po obvodu, na několika místech, nařízneme
2. Po obou stranách plátky osolíme, okořeníme kari kořením a lehce obalíme v hladké mouce
3. Prudce, po obou stranách, opečeme na rozehřátém oleji nejlépe na teflonové pánvi.

Doporučení:

Vhodnou přílohou je tmavý čerstvý chléb a různě upravené zeleninové saláty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy