REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vegetariánské ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostky nakrájená červená řepa, brambory, mrkev, ředkev a pórek, ochucená solí, pepřem, podlitá vývarem a pečené ve vyhřáté troubě doměkka.


Ingredience:
600 g brambor
70 gmásla
100 mlslepičího vývaru
1 ksvětšího pórku
1 ksbílé ředkve
2 ksčervené řepy
3 ksmrkve
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Červenou řepu i brambory oloupeme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na kostičky
2. Ředkev, mrkev i pórek dobře očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na menší kousky
3. Všechnu připravenou zeleninu dáme do mísy, podle chuti osolíme, opepříme, dobře promícháme, přesypeme do pekáčku, podlijeme slepičím vývarem a rozpuštěným máslem
4. Naplněný pekáček vložíme do předem vyhřáté trouby, pečeme při 160 °C asi 25 minut a během pečení ragú několikrát promícháme.

Doporučení:

Podáváme samotné nebo s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy